Home
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
Home
History
Gallery
TRAINING
PARTNERS
MORELE CODE
Outdoor activities 1
ABOUT US
Contact

MORELE CODE

 het respect van de expert en de technische commissie.


  De school voor innchi-gevechten, evenals de expert en de technische commissie hebben het recht om elke ongedisciplineerde beoefenaar of meester van innchi-vechten (vechtsporten) te verdrijven door al deze diploma's in te trekken

als zijn gedrag niet in overeenstemming is met de regels en morele en ethische code van de school of als de door de school goedgekeurde master niet competent is en niet in staat is om de innchi-gevechten te onderwijzen


 . Niemand heeft het recht om op internet of een ander medium van de media te publiceren of om foto's met betrekking tot deze discipline (de innchi-Fighting) te plaatsen zonder de overeenkomst en de toestemming naar behoren geschreven en ondertekend door de technische commissie van de school van innchi-gevechten.


Het dragen van de innchi-vechtende zwarte outfit is verplicht voor alle beoefenaars om de eenheid van beoefenaars in dezelfde discipline te behouden.


. De witte outfit is gereserveerd voor beoefenaars die de Black Belt Level (A) amateurbeoefenaar hebben behaald.


 . Elke beoefenaar van innchi-vechten moet een gedrag hebben en een gedrag dat zichzelf en anderen respecteert met een discipline gericht op het overbrengen van goede waarden en deugden.


 

. Elke nieuwe aanhanger moet een algemene beoordeling van de gezondheid geven, omdat deze geschikt is om te oefenen, deze sport zonder enig gevaar voor hem en hij heeft geen ernstige gezondheidsproblemen.


 . Na elke Innchi-Fighting klassesessie is de Master niet langer verantwoordelijk voor studenten die hun cursus hebben beëindigd en de dojo hebben verlaten (gebied waar de cursus wordt gegeven).


Elke beoefenaar die tijdens de cursus problemen veroorzaakt, wordt uit de cursus gezet of gestraft volgens de huidige voorschriften van de school.


 . Elke beoefenaar die de zwarte band heeft beoefend amateur heeft het recht om zijn zwarte band kaart en aansluitingskaart te claimen bij de School en dit bij de technische commissie van de School.


. De Master Coach is de enige vertegenwoordiger van de Technische Commissie en geniet daarom de rechten die hem zijn toegekend door de School of Innchi-Fighting.


  . De technische commissie behoudt zich het recht voor om het slagen voor het examen te laten slagen door elke beoefenaar en op elk moment als de vooruitgang van de beoefenaar is bewezen en zelfs vóór 3 maanden.


 . De directeur van de School of Innchi-Fighting in de sportschool heeft het recht om beoefenaars met niet-moreel gedrag of elke verstorende en opruiende praktijk van wanorde en gewelddadig gedrag tijdens de cursus uit te zetten en te ontslaan.


 . De groeten van de Master Coach, de Expert en de Technische Commissie zijn verplicht tijdens een geslaagd examen bij de ingang van de onderwijslocatie en aan het einde en aan het einde.


 . Elke beoefenaar die zich erg moe heeft gevoeld of enkele kleine gezondheidsproblemen heeft, moet de Meestercoach op de hoogte brengen, zodat deze de nodige en passende maatregelen kan nemen om met deze situatie om te gaan.


. Ontspanning na de cursus is noodzakelijk en verplicht na elke trainingssessie. En dit alles in het belang van de zorg en de zorg die het lichaam na de inspanning krijgt.


 . Het is noodzakelijk en nuttig om niet te praten, te bewegen of te lachen tijdens de ontspannings- of meditatiesessie en elke beoefenaar die zich afkeert van deze regel zal uit de klas worden gezet.


 . De groet van de Master Coach bij de ingang van de cursus, aan het einde van de cursus. Verlaat de klas nooit zonder toestemming en groet van de Master Master. De tegenstander in innchi-vechten is je eigen angst, je onwetendheid.


 . Het symbool van de Innchi-Fighting is de vereniging en harmonie van de geest, het lichaam, de ziel van de interne kracht. Het is verboden om een ​​gevecht te starten in de hal. of op straat of op school door innchi-vechttechnieken


De praktijk van innchi-vechten is bedoeld om zichzelf te helpen en anderen te helpen met respect.


 De Innchi-Fighting School heeft het recht om clausules toe te voegen aan de vooraf gedefinieerde regels als deze nuttig en gunstig blijken voor de morele code en de geldende voorschriften.


Tel : 0031657093198

Master@innchifightingacademy.nl

Innchifighting Academy Nederlands

Hart van Noord,Trumanlaan 60 C

3527 BR Utrecht

www.innchifightingacademy.nl

Copyright © 2019 - EH Design